Microsoft на практика превърна Forza в ежегодна поредица, редувайки стриктната

...
Microsoft на практика превърна Forza в ежегодна поредица, редувайки стриктната
Коментари Харесай

Forza Horizon 4 ще бъде анонсирана на Е3

Microsoft на процедура трансформира Forza в годишна поредност, редувайки прецизната симулация Forza Motorsport с по-аркадната Forza Horizon. Така след появяването на Forza Motorsport 7, в този момент идва ред на неизбежната Forza Horizon 4.

И съгласно шефа на Xbox за Испания и Португалия Фернандо Делгадо, анонсът на играта ще стане по време на Е3 2018.

Запитан за към момента необявената игра, Делгадо споделя мъничко повече, в сравнение с би трябвало:

„Има доста спекулации за това по кое време ще чуем за идната Forza Horizon и по-късно тази година на Е3 ще ви кажем нещо по въпроса“.

Явно информацията към момента не е била предопределена за необятната аудитория, защото малко по-късно Xbox излезе с публично изказване, в което се опита да омаловажи думите на Делгадо. Независимо от това, вероятността за анонс по време на ревюто си остава висока. Microsoft наложи това движение с Forza и надали ще желае да го понижи. Наскоро стана ясно, че основателите на Forza Horizon от Playground Games работят по нова Fable игра, само че те пък откриха и второ студио, тъй че е напълно евентуално да са ангажирани и с двата плана. Така Forza Horizon 4 евентуално ще бъде един от най-логичните и неизненадващи анонси на Е3 2018.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР