Microsoft Corp обяви, че разследва мрежов проблем, засегнал много услуги,

...
Microsoft Corp обяви, че разследва мрежов проблем, засегнал много услуги,
Коментари Харесай

Microsoft разследва мрежов проблем, засегнал Teams и Outlook в цял свят

Microsoft Corp разгласи, че проверява мрежов проблем, засегнал доста услуги, в това число Teams и Outlook, след информации, съгласно които платформите не работят за хиляди консуматори по целия свят, оповестява Reuters.

Microsoft не разкри броя на потребителите, наранени от спирането, само че данни от уеб страницата за следене на спиранията Downdetector.com демонстрират над 3900 такива случая в Индия и над 900 в Япония. Съобщенията за спирания са нарастнали в Австралия, Англия и ОАЕ.

Сайтът Downdetector наблюдава спиранията посредством сравнение на доклади за положението от източници, в това число подадени от потребителите неточности на неговата платформа.

" Разследваме проблеми, засягащи доста услуги на Microsoft 365. Идентифицирахме евентуален мрежов проблем и преглеждаме телеметрията, с цел да определим стъпките за премахване на неизправности ", съобщи компанията в Twitter и уточни, че проблемите могат да доведат до това потребителите да останат без достъп до доста услуги на Microsoft 365.

Технологичният колос означи, че " прочут брой консуматори " изпитват проблеми и със свързаността с неговия заоблачен артикул Azure.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР