Microsoft, Amazon и Централното бюро за разследване на Индия (CBI)

...
Microsoft, Amazon и Централното бюро за разследване на Индия (CBI)
Коментари Харесай

Microsoft, Amazon и индийското ФБР обявиха война на нелегалните кол-центрове в страната

Microsoft, Amazon и Централното бюро за следствие на Индия (CBI) сплотиха сили за битка с измамите с техническа поддръжка. В четвъртък, 19 октомври, CBI разгласи, че е направил голям брой акции в разнообразни градове в Индия, подкрепени от взаимна работа с Microsoft и Amazon.

Индия се трансформира в главен център за измами с техническа поддръжка заради няколко аргументи.

Голямото англоговорящо население на Индия я прави уместно за измамници, ориентирани към англоговорящи страни. Ниските разноски за живот в Индия разрешават на измамниците да оперират с стеснен бюджет. Правоохранителните органи в Индия не са толкоз мощни, колкото биха могли да бъдат, което основава провокации при преследването на измамници. Технологичната промишленост на Индия и младото, разбиращо се в технологиите население улесняват измамниците да намират и наемат чиновници и да основават центрове за позвънявания.

Акциите бяха ориентирани към противозаконни прът центрове, които се представяха за поддръжка на клиенти на Microsoft и Amazon.

Тези центрове за позвънявания бяха ориентирани към над 2000 клиенти в Amazon и Microsoft, главно основани в Съединени американски щати, само че също и в Канада, Германия, Австралия, Испания и Обединеното кралство.

Microsoft и Amazon работиха с CBI, с цел да обменят използвана информация и прозрения, които помогнаха на организацията да предприеме дейности в мащаб. Измамите с техническа поддръжка са скъпоструващ проблем за цялата промишленост и това съдействие бележи първия път, когато Microsoft и Amazon сплотяват сили за битка с него.

Microsoft и Amazon се ангажират да работят дружно, с цел да преследват нарушителите и да основат по-безопасна онлайн екосистема. Те също приканват други в софтуерната промишленост да се причислят към тях в този единен фронт против незаконната активност.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР