MicroCredit е небанкова финансова институция, която предлага парични кредити на

...
MicroCredit е небанкова финансова институция, която предлага парични кредити на
Коментари Харесай

Бързи кредити за всеки от MicroCredit

MicroCredit е небанкова финансова институция, която предлага парични заеми на самостоятелни консуматори и дребния и междинен бизнес. Финансовата помощ, която обезпечава компанията, е бърза, лесна и налична, а услугата се предлага от над 70 местни офиса в цялата страна. Над 1000 подготвени и квалифицирани консултанта са разполагаем на всеки, който има някакви въпроси, обвързани с изискванията, процедурите и вноските по заемите.

Небанковите финансови институции съставляват законни сдружения, които извършват част от дейностите на банките като осъществяване на платежни услуги, финансов лизинг, гаранционни покупко-продажби, парично брокерство, съвещания, издаване на електронни пари и други В българското законодателство сходен вид институции (регистрираните такива) попадат в единна база данни на Българска народна банка, която е обществена и всеки, интересуващ се от избрана компания, може да я ревизира.

Това е от изключително значение за доверието към финансовата институция, защото българинът по природа е подозрителен и мнителен, още повече когато става въпрос за финансова помощ.

Продуктите, които предлага MicroCredit, са предопределени да задоволят потребността от финансова помощ както на самостоятелни клиенти, по този начин и на дребния и междинен бизнес. Освен това небанковата финансова институция се пробва да отговори на условията на актуалния консуматор и обезпечава опция за заявяване на бързи заеми онлайн.

Бърз заем CrediHome е на стойност от 200 до 3000 лв., за взимането на който не се изисква доказване на приход или ангажирането на поръчители. Парите се получават в брой, а срокът на заема може да бъде от 9 до 48 седмици или от 3 до 12 месеца. Вноските се разпределят по равно за желания от кредитополучателя интервал, лихвата е закрепена, а приемането може да се реализира в един от 70-те офиса на MicroCredit в цялата страна, посредством заявяване по телефона или онлайн. Вноските могат да се вършат още веднъж по желание на клиента – непосредствено на консултанти, в офис или по банков път.

CrediGo съставлява бърз заем от 600 до 3000 лв. за хора с потвърден приход, който не изисква поръчителство или поръчители. Срокът му може да бъде от 6 до 18 месеца, а 30 дни след утвърждението се възползваш от гратисен интервал за първата вноска. И този тип бърз заем има опция да се съобщи онлайн и по телефона, както и в офис на компанията, а приемането и връщането на сумата се реализира по банков път.

CrediTrade съставлява фирмен заем до 3000 лв. с закрепена рента и равни месечни или седмични вноски за период от 3 до 18 месеца. Документацията, която се изисква, е сведена до най-малко, а лихвата по заема се признава за разход на компанията. Също по този начин този бърз заем дава опция за безлихвено връщане в границите на 30 дни и 45 дни гратисен интервал за първата вноска. Този вид бърз заем, предлаган от MicroCredit, е изключително подобаващ за дребни и междинни компании, които се нуждаят от оборотни средства или пари за капиталова цел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР