Micro-Star International се готви да стартира доставките на дънната платка

...
Micro-Star International се готви да стартира доставките на дънната платка
Коментари Харесай

Наближава пускането на дънната платка MSI MEG X399 Creation

Micro-Star International се готви да започва доставките на дънната платка MEG X399 Creation, предопределена за работа с топ-процесорите AMD Ryzen Threadripper от 2000-та серия. Устройството за първи път бе  показано  на обществеността по време на юнското ревю Computex 2018, и принадлежи към решенията с форм-фактор Extended ATX и има впечатляваща захранваща подсистема на процесорното гнездо.


Вземайки под внимание „апетитите“ на процесорите AMD Ryzen Threadripper от второ потомство, тайванските инженери са решили да оборудват сокета TR4 с 19-фазна (16 етапи за CPU и 3 етапи за SoC) захранваща система, за охлаждането на която дава отговор относително огромен нагревател с топлинна тръба. В горната част на печатната платка се намират два 8-пинови конектора EPS12V, а от ляво и дясно на процесорното гнездо са настанени по четири слота за инсталиране на DDR4 модули оперативна памет.



MSI MEG X399 Creation разполага с четири разширителни слота PCI Express 3.0 x16, един PCI-E 3.0 x1, осем врата SATA 6 Gb/s и три конектора M. 2, както и скритата под радиатора систематична логичност AMD X399. Сред мощните страни на устройството също по този начин може да се причисли и звуковата подсистема въз основата на аудиокодека Realtek ALC1220, съществуването на два гигабитови мрежови интерфейса и безжичен адаптер Wi-Fi 802.11 ac.

Върху платката още са намерили място и знака на POST-кодове, бутони за включване и рестартиране, 10 4-пинови конектора за вентилатори, с опция за PWM-контрол на скоростта и LED-подсветката Mystic Light RGB. На гърба са налични осем врата USB 3.0 и по един USB 3.1 Type-A и Type-C. В комплекта е включена разширителната карта M. 2 Xpander-Aero, която разрешава инсталиране на четири M. 2 диска в слота PCI Express x16.



В продажба, показаната дънна платка MSI MEG X399 Creation ще се появи в близко бъдеще. Прогнозната цена на устройството за европейския пазар е €460.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР