Micro-Star International също започна да се опитва да попречи на

...
Micro-Star International също започна да се опитва да попречи на
Коментари Харесай

За криптоминьорите гаранцията на видеокартите на MSI е орязана до шест месеца

Micro-Star International също стартира да се пробва да попречи на потреблението на нейните видеокарти за и се старае да ги предлага най-вече на геймърите. Докато Nvidia се пробва да прави това посредством ограничение продуктивността при добива на Ethereum, тайванците постъпват по различен метод – трансформират периода на гаранционното обслужване. За графичните карти, които се употребяват за рандеман на разнообразни криптовалути, гаранцията към този момент е единствено шест месеца вместо 4 години ! От друга страна, това към момента е два пъти повече за разлика от профилираните графични карти за криптодобив Nvidia CMP.

Ясно е че тези драконовски ограничения се подхващат по отношение на това, че доста от видеокартите на MSI се употребяват за рандеман на криптовалута и работят в режим 24/7 с оптимално натоварване на графичната памет. Всъщност, доста от видеокартите напълно не значи всички графични карти. Дори и при сегашните непристойно високи цени, потребителите купуват видеокарти освен за рандеман на криптовалута, а и за гейминг. Но MSI не се занимава с детайлности, а просто разгласява лист с моделите с понижена гаранция.

Твърде странна стъпка от страна на. Разбираемо е, когато сходна гаранция се дава за моделите, които са особено предопределени за рандеман на криптовалута, каквито са да вземем за пример устройствата Nvidia MCP HX, само че въвеждането на сходни ограничавания без каквито и да било спомагателни условия е едно в действителност много необичайно решение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР