Мичиганският университет направи първата стъпка към справяне с голяма празнота

...
Мичиганският университет направи първата стъпка към справяне с голяма празнота
Коментари Харесай

Мичиган предприема стъпки, за да стане първото голямо училище в щата, което стартира програма за университетски хокей за жени

Мичиганският университет направи първата стъпка към справяне с огромна празнина в щата в четвъртък, като започва изследване за изпълнимост, с цел да обмисли основаването на университетска хокейна стратегия за дами.

Проучването има поддръжката на президента на учебното заведение Санта Оно и беше показано на среща на регентите в Мичиган от члена Денис Илич, дъщерята на притежателя на Детройт Ред Уингс Мариан Илич.

Натискът за пускане на университетска стратегия — въпреки и безценен и евентуално ще включва учебното заведение да би трябвало да построи второ оборудване за пързалка — беше подбуден от възходящия апел към висшите държавни институции да се оправят с неналичието на стратегия от Дивизия I в Мичиган, което принуждава младите дами да изоставен щата, с цел да се занимават със спорта след гимназията.

„ Други колежи основават женски тимове по хокей и ние губим огромни гении в Мичиган. Ние сме учебно заведение от Голямата десетка. Няма причина нашите дами да не могат да бъдат на леда “, сподели Илич пред Асошие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР