Мич Макконъл, най-дълго управлявалият лидер на Сената в историята на

...
Мич Макконъл, най-дълго управлявалият лидер на Сената в историята на
Коментари Харесай

Мич Макконъл ще се оттегли като лидер на републиканците в Сената през ноември

Мич Макконъл, най-дълго управлявалият водач на Сената в историята на Съединени американски щати, ще се отдръпна от поста си като водач на републиканското малцинство в Сената през ноември.

Макконъл разгласи решението си да подаде оставка от управлението на Сената в залата на Сената в сряда. Той ще остане в Конгреса, с цел да изкара остатъка от мандата си като старши сенатор от Кентъки.

„ Един от най-недооценените гении в живота е да знаеш по кое време е време да преминеш към идната глава от живота, " той сподели. „ Така че заставам пред вас днес ... да кажа, че това ще бъде последният ми мандат като републикански водач на Сената. което го изпрати в болница и докара до дълго неявяване от Капитолийския рид. След това наподобява замръзна в два обособени случая, говорейки пред кореспонденти в залите на Конгреса и в родния си щат Кентъки.

По-късно офисът му показа писмо от лекуващия доктор за Конгреса, в което се споделя, че водачът на малцинството в Сената е бил „ медицински ясно да продължи с графика си “.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР