Миа Халифа отдавна се отрече от своя порно период. Продължил

...
Миа Халифа отдавна се отрече от своя порно период. Продължил
Коментари Харесай

Легендарните порно очила на Миа Халифа - на търг! Мераклии броят по $100 хил. за използвания атрибут

Миа Халифа от дълго време се отхвърли от своя порно интервал. Продължил едвам три месеца, той ѝ донесе международна популярност, само че и доста разкайване. Днес тя споделя с оскърбление за него, за цялата промишленост и отношението към дамите. 

Виж още: 8 години чиста обич: Теа Минкова с прочувствено обръщение към Наум

Е, само че славата си е популярност, а през днешния ден Миа реши да се възползва от нея в името на една благородна идея. Родената в Бейрут спортна коментаторка реши да продаде очилата си от порно филмите, като извоюваните пари ще подари за възобновяване на ливанската столица. 

Виж още: Биляна Лазарова - по-слаба от преди да забременее! Разказа за ужаса на секциото и възобновяване

Търгът се състои в платформата Ebay, като в него вземат участие близо 200 души. Цената на очилата все още е 100 хиляди $, а в неделя те към този момент ще имат своя нов собственик. В изложение на очилата написа, че са употребявани. Е, несъмнено.

Виж още: Дария Симеонова в съвършена форма, очарова със фотография на дребния Макс

Бившата порно актриса дава обещание подпис върху очилата. Нещо повече - за всеки 25 хиляди $, събрани в аукциона, Миа Халифа ще добави още дарове, които ще изпрати на новия притежател на очилата. 

Виж още: Зеленото лято на Крисия: Младата певица се отдаде на слънчеви бани и положително въодушевление

Ако имате предложение какво още да добави към аукциона, Миа Халифа е отворена за оферти. В последните часове на наддаването, тя ще пусне live в обществените мрежи, където евентуално ще разисква протичащото се в Ebay. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР