Миа Халифа може и да е оставила кариерата си в

...
Миа Халифа може и да е оставила кариерата си в
Коментари Харесай

Миа Халифа провокира страстите с миниатюрен бански

Миа Халифа може и да е оставила кариерата си в порно промишлеността преди дълги години зад тила си, само че се старае постоянно да притегля вниманието към себе си. Дали със секси фрагменти по време на почивки, дали с забавни изявления, само че тя всякога съумява да реализира задачата си.
Като да вземем за пример изказванието ѝ, че да служиш в американската войска е по-лошо от това да имаш профил в нашумялата през последните години платформа със наличие за възрастни OnlyFans, напомня bulnews.bg.

Когато обаче не разбунва духовете в обществените мрежи с изявленията си, се пробва да се любува на живота. Прави това на красиви и екзотични места. И по бански, несъмнено. От профила ѝ в Instagram разбираме, че неотдавна се е наслаждавала на красивата природа на остров Ибиса.

Но за какво да се лимитира единствено до Испания, като може да посети и по-далечни за нас дестинации. Като островите Търкс и Кайкос да вземем за пример, където твърди, че е събрала загар и се е къпала във водата, без да се тормози от дългата си коса.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР