Миа Халифа е една от най-популярните порно актриси в световен

...
Миа Халифа е една от най-популярните порно актриси в световен
Коментари Харесай

Пълно противоречие: "Засрамената" Миа Халифа си направи профил в OnlyFans, разкъсаха я от критики

Миа Халифа е една от най-популярните порно актриси в международен мащаб, въпреки от години да е отвън промишлеността. Нещо повече - тя твърди, че това е зад тила ѝ, а филмите разказва като неточност. Затова последните вести към нея в действителност могат да объркат всеки. Става въпрос, че Халифа си е направила профил в платформата OnlyFans, която е известна с това, че в нея се стриймва наличие за възрастни.

Виж още: Миа Халифа с значимо обръщение към девойките и срамен роман за интервала в порното

OnlyFans е платформа, в която всеки може да основава наличие и да изисква избрана сума, с цел да може то да бъде очевидно от гости на уеб страницата, които са се абонирали за избран основател. Така Миа Халифа желае от потребителите по 11,99 $ месечно, с цел да гледат видеата ѝ. Там обаче няма да са тези филми, а напълно нова продукция.

Виж още: Аз съм капризна и обичам всичко розово – или другояче казано, запознайте се с новата Инстаграм звезда

Е, не става въпрос за филми за възрастни. Всъщност не е напълно ясно какво ще качва там тя, само че написа, че наличието ще бъде " в известна степен " безвредно за работа. В първата си обява в OnlyFans Миа благодари на всички за доверието, което ѝ гласоподават и показа, че най-сетне има самочувствието да съобщи коя е и да бъде себе си отвън рестриктивните мерки на другите обществени мрежи. 

Виж още: Джей Ло е тъкмо като нас и се любува на последните слънчеви лъчи

Действието на някогашната порно звезда провокира много полюсни реакции. Критиките към нея са свързани с това, че тя към момента води правосъдни борби с някогашните си продуценти в порно промишлеността. Миа Халифа желае филмите и клиповете с нейно присъединяване да бъдат свалени от уеб страниците за порно стрийминг, като посочените от нея аргументи са освен финансови загуби, само че и морални. Именно по тази причина появяването ѝ в уебсайт със наличие за възрастни буди неразбиране.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР