Mi Robot Vacuum Pro е новият робот, който е прахосмукачка

...
Mi Robot Vacuum Pro е новият робот, който е прахосмукачка
Коментари Харесай

Mi Robot Vacuum Pro - нова прахосмукачка робот, нови функции!

Mi Robot Vacuum Pro е новият робот, който е прахосмукачка и мие подове. Особеността на този артикул се крие в способността му да заобикаля трудности. Нека си представим характерен сюжет: обувки, кабели и няколко други обекта на едно място. В този случай роботът, в случай че срещне предметите, би трябвало да обиколи. Новият робот взема решение този проблем: той е оборудван с нов логаритъм, който му разрешава неотложно да спре, когато откри затруднение.

Режимът на ръчно разчистване може да бъде подтикван с неведнъж забърсване в две направления. Благодарение на системата за лазерна навигация LDS, Mi Robot Vacuum Pro сканира целия етаж по-ефективно, с обсег на сканиране 8м.

Има система за различаване 3D ToF двойно око + RGB - всъщност бинокулярна система. Процесорът е оборудван с 4 ядра в GPU и 2 ядра в MPU, с които можете да получите оптимален опит в разпознаването на трудности (дори дребни кабели). Там реакцията на вакумния робот е мигновена. Друга характерност е режимът за разчистване на пода, който автоматизирано разпознава, в случай че срещне килим или различен тип материал и роботът самичък взема решение дали да го избегне или да спре и да промени режима на пране.

 Mi Robot Vacuum Pro - нова прахосмукачка робот, нови функционалности!

Потребителите могат да избират сред три предавки за режими на дозиране на вода въз основа на интензивността на разчистване. Прахосмукачката може да се ръководи посредством приложението Mi Home, което предлага варианти като дистанционно управление, картографиране в действително време, разчистване по график, разчистване на място и други Той работи и с Гугъл Voice Assistant.

Също по този начин е допустимо да се избере мощността на засмукване, която обаче има съществена граница. Изчистено приложение с интелигентно различаване на сюжети: усъвършенствано от предната версия. Преди трябваше да въведем ръчно името на стаята в сюжета в приложението, само че от през днешния ден ще бъде допустимо да се направи автоматизирано от робота. От хардуерна позиция имаме всмукваща мощ 4000 па, батерия 5200 mAh, това е потенциал от 550 мл за резервоара.

„ С повече от 200 милиона задействани устройства в международен мащаб, Xiaomi продължава да уголемява портфолиото си от интелигентни устройства с тези нови оферти. Водена от двойната тактика AIoT (AI + IoT), Xiaomi има за цел да усъвършенства качеството на живот и да обезпечи по-здравословен метод на живот на хората посредством интелигентни устройства като Mi Robot Vacuum Pro “, се споделя в известие на Xiaomi.
 Mi Robot Vacuum Pro - нова прахосмукачка робот, нови функционалности!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР