Mi Band серията спортни гривни на Xiaomi безспорно е една

...
Mi Band серията спортни гривни на Xiaomi безспорно е една
Коментари Харесай

Всичко за новата Xiaomi Mi Band 5

Mi Band серията спортни гривни на Xiaomi несъмнено е една от най-атрактивните и добре продаваните на пазара.
 Xiaomi продава по 5000 Mi Band 4 гривни всеки час
Xiaomi продава по 5000 Mi Band 4 гривни всеки час

Само Apple е пред Xiaomi в тази категория

Около година след излизането на Mi Band 4, китайският софтуерен производител е подготвен и с петия си модел, който още през сегашния месец ще завладее китките на милиони.

Mi Band 5 резервира стила и концепцията на серията и предлага на потребителите много гореща и мечтана екстра - малко по-голям и кадърен екран.
 Снимка 486917

Джаджата е оборудвана с 1.1-инчов AMOLED екран, който дава 20% повече място за известия и работа от този на Mi Band 4.

Подсветката му също е усъвършенствана по отношение на миналогодишния модел и ще виждаме часа по-лесно, когато сме на открито.

Петата гривна на Xiaomi е и с по-бърз процесор от четвъртата, само че това надали ще е толкоз значимо за елементарните консуматори, имайки поради какъв брой обикновен и лек е интерфейса на Mi Band.
 Снимка 486914

Една от огромните новости несъмнено е съществуването на функционалност за следене на съня, която липсваше от предходните модели.

Mi Band 5 е заредена с 11 спортни режима, може да следи пулса ни и устоя на до 50 метра дълбочина.

Има и NFC чип за безжични заплащания, който не е ясно дали ще е разполагаем отвън Китай.

Другата огромна оригиналност е опцията да използваме гривната като спусък за фотоси със смарт телефон, което е страхотна вест за почитателите на селфитата и обществените мрежи.
 Снимка 486916

Важно е да отбележим, че има една категория, в която Mi Band 4 наподобява по-способна. Миналогодишната гривна устоя до 20 дни без зареждане, до момента в който гривната от 2020 година ще може да предложи единствено до 14 дни в режим на подготвеност.

Xiaomi разгласи, че новата Mi Band 5 ще се появи в Европа още през юли, а цената още веднъж ще е много приятна - към 70 лв. за модела без NFC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР