МФ изпрати писмо до кметове, в което поиска само за

...
МФ изпрати писмо до кметове, в което поиска само за
Коментари Харесай

МФ отби номера и озори кметовете: БСП

МФ изпрати писмо до кметове, в което изиска единствено за няколко часа те да попълнят и изпратят формуляр за финансирането на финансовите си разноски, разгласи в Народно събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В тази връзка тя изиска незабавно чуване на финансовия министър Асен Василев. Според нея това е " рекет и извиване на ръце в Сглобката ".

" Това е изпратено в 12,30 на всички кметове. Час по-късно някой си служител от МФ праща второ:
" Колеги, писмото, което получихте към момента няма наш произлязъл номер. Не се знае дали в границите на сряда ще бъде подписано от министъра на финансите. Изпратете ми готовите си форми на мейла, а съпътстващото писмо в следствие ", цитира Нинова кореспонденцията. Тя акцентира, че за няколко часа кметовете е трябвало да си изпратят плановете, макар неналичието на писмо от Василев.

" Към ППДБ, Кириле Петков, в миналото, като работехме дружно, започнахме да се борим с този модел на финансиране и обири през общините, какво вършиме в този момент? Продадохте силата на митингите от 2020 година, в този момент продавате и кметовете си ", съобщи Нинова. И попита кои кметове съумяха да показват плановете си толко бързо.

" Готов ли е Терзиев с плановете си, които би трябвало да съобщи от 12 до 7 вечерта. Да се обзаложим, че са ги предали единствено кметове на ГЕРБ и Движение за права и свободи, които са чакали този инструктаж и са изприпкали в МФ. Какво да вършат другите? ", запита тя някогашните си сътрудници.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР