Мейзи Уилямс е от холивудските звезди, които не се колебаят

...
Мейзи Уилямс е от холивудските звезди, които не се колебаят
Коментари Харесай

Какво накара Мейзи Уилямс да се регистрира в приложение за запознанства

Мейзи Уилямс е от холивудските звезди, които не се двоумят да вършат персонални самопризнания. Неотдавна актрисата, известна с присъединяване си в сериала Game of Thrones разкри за компликациите, които е имала в детските си години и които са произтичали от комплицираната, даже " травматизираща " връзка, която е имала със личния си татко.
 Мейзи Уилямс, травматичните прекарвания с татко ѝ какво сподели за тях актрисата
Травмиращите прекарвания на Мейзи Уилямс от детството ѝ

Актрисата за първи път приказва за това

С днешна дата 25-годишната актриса пък споделя друга детайлност от живота си. Тя споделя, че се е включила към онлайн приложението за запознанства Raya, а причина за това е раздялата с дългогодишния ѝ другар дизайнерът Рубен Селби. Двамата имаха петгодишна връзка, само че очевидно Мейзи отхвърля да се поддава на тъжни усеща и е подготвена незабавно да се впусне в нови сантиментални връзки.

Още преди месец Мейзи заяви в своя Instagram профил, че е настъпил краят на връзката ѝ с Рубен. Тя показа обща фотография, към която написа: " Краят на една епоха ".

И не щеш ли в този момент, насърчена от свои другари, Мейзи, взема решение да употребява модерните технологии и да откри любовта в платформата за запознанства. Близки източници споделят пред The Sun даже, че тя е качила голям брой фотоси в профила си и е разкрила много неща за себе си. Наблегнала е на това, че обича спорта и се надява да откри човек, който споделя това нейно въодушевление.
 Мейзи Уилямс, Pistol, сериалът за Sex Pistols на Дани Бойл и какво още знаем за него
Какво свързва Мейзи Уилямс със Sex Pistols

И по кое време ще го забележим

И въпреки всичко, съгласно същите източници, сега Мейзи търси " на първо място развлечение " и желае нещата да се случват непринудено, и " от единствено себе си ". И че когато пристигна любовта, тя сигурно ще я почувства и одобри, написа Bang Premier.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР