Мейуедър ще заработи близо 90 млн. долара за дебютния си

...
Мейуедър ще заработи близо 90 млн. долара за дебютния си
Коментари Харесай

Мейуедър ще заработи близо 90 млн. долара за дебютния си бой в ММА

Мейуедър ще проработи близо 90 млн. $ за дебютния си пердах в ММА
Бившият международен първенец по бокс Флойд Мейуедър може да проработи 88 млн. $ от дебютния си пердах в смесените бойни изкуства (ММА), оповестява Tokyo Sports.

41-годишният американец, който няма загуба на професионалния кръг, точно на Нова година на 31 декември ще се бие с 20-годишния японски кикбоксьор Теншин Нацукава в мач от шампионат на ММА организацията RIZIN.

За присъединяване си в надпреварата Мейуедър ще получи хонорар в размер на 7 милиарда йени, към 61,8 млн. $. От правата за лъчение на мача американецът ще проработи още към 3 милиарда йени (26,5 млн. долара). Правилата на срещата сред него и японеца към момента не са одобрени. Мачовете ще се проведат в "Саитама Супера Арена", която побира 37 000 фенове.

На професионалния кръг в бокса Мейуедър има 50 победи (27 с нокаут) и нито една загуба. В своя финален пердах през юли предходната година (по разпоредбите на бокса) той надделя ММА боеца Конър Макрегър с механически нокаут в десетия рунд. Неговият иден противник Нацукава има четири победи в смесените бойни изкуства.

В последно време се говореше за вероятен конфликт сред Мейуедър и носителя на пояса в Абсолютния военен шампионат (UFC) Хабиб Нурмагомедов, само че ръководителите на шампионата опровергаха това и бяха безапелационни, че сходен пердах може да се състои, само че единствено по разпоредбите на смесените бойни изкуства. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР