Мейсън Грийнууд вече не е част от Манчестър Юнайтед. Клубът

...
Мейсън Грийнууд вече не е част от Манчестър Юнайтед. Клубът
Коментари Харесай

Феновете на Юнайтед скочиха на шефовете заради Грийнууд

Мейсън Грийнууд към този момент не е част от Манчестър Юнайтед. Клубът публично оповести позицията си, а футболистът, разгласен за един от огромните гении на академията на алените дяволи, показа, че е по-добре да потърси щастието си надалеч от " Олд Трафорд ".

В другите фенски конгреси 99% от мненията са в поддръжка на Мейсън Грийнууд и против управлението на фамилия Глейзър.

Ето и по-интересните отзиви:

" Язък за момчето. Загубихме най-хубавия си нападател с лека ръка ".

" Беше предстоящо. Голямо леке върху клуба, публичен напън. Най-нормалното решение за жалост... "

" Дано след някоя година да ги срещне и да им вкара един хетрик ".

" Като го вземат Нотингам и ни зашие един хетрик и ще забележим тогава ".

" Бесен съм! Бок@@ци ръководят клуба ни! Срам и срам! "

" До два сезона ще желаеме да си го върнем и цената, която ще ни разгласят, ще е най-малко 50-60 милиона, уверен съм! Поредна неповторима нелепост от управлението. Ако бяха споделили, че желае да остане, той щеше да остане и да се потвърди! "

" Този футболист НИКОГА няма да си върне формата, в която беше. Много е надалеч физически и най-много душевен. Успех му искам, както и здраве на него и фамилията му. Гледаме напред! GGMU! "

" Когато един професионален футболист е надалеч футболните терен за дълго време (няколко месеца). После се връща, само че не е същият, даже на половината уменията са му изчезнали ".

" Можем единствено да гадаем какво ще се случи. Ван Нистелрой не игра 18 месеца заради травма, само че все пак Съра го взе. При Мейсън всичко опира до здрава душeвност. В началото ще му е мъчно ".

" Поредното безумно решение на управлението,доказващо некадърността и неспособността им за ръководство на клуба... "

" Пожелавам му да отиде в тим, който ще го оцени на 100%, и да ги шие всички наред! "

" Спирам да виждам футбол! Е**л съм ги и нещастниците! "

" Така става като се слуша хорското мнение, а не обстоятелствата от полицията, съда, и така нататък На Бенджамин Менди му се извиняват и го поздравяват, че е почтен, а за Мейсън противоположното - тъй като " моралът " на доста от хората, които са доста дълеч от случая, е доста висок ".

" Менди доста тимове му отхвърлиха, а Грийнууд много мъчно ще вкара гол за Англия, като няма кой да го викне към този момент ".

" И какво излиза: оправдават го, " насилваната " се събира още веднъж с него и дете чакат, и най-после клубът не може да му елементарни! Да не приказваме, че управлението още от първия ден го захвърли и не му оказа никаква поддръжка! "

" Тъпи, тъпи ръководещи. При съществуването, че имаш куци коне в тима, битрябло да го запазят и да играе. Докарахме половината тим на Аякс на " Олд Трафорд " и отново не върви. Една и съща игра от 10 години насам, без никаква концепция в офанзива ".

" Играем с 6-7 футболиста. Другите не знаят къде се намират. Второто полувреме на мача с Тотнъм напряко ни скриха топката. Хората, дето трябваше да провеждат играта, се скриха и цялостен безпорядък. Много мъчно играем. Не знам какво им харесват в играта? "

" Попътен вятър, момче! Надявам се да попадне в клуб, който ще го прави оценка, а решението на клуба даже не считам да го разясня, тъй като ще излезна от границите на естественото. Управата да подават ОСТАВКА мигновено! "

" Клубът гледа своите ползи, когато се издъниш по този метод си навън! Иначе за Мейсън - страховит гений, само че орис. Желая му всичко най-хубаво и доста триумф, където и да е! "

" Тука генерално липсва схващане, че МЮ е мега бранд и един от най-комерсиални клубове в света. Като подобен, общественият облик е на напред във времето, тъй като той генерира приходите. Ако бяха оставили Грийнууд, рискуват да влязат в много проблеми ".

" Glazers - ВЪН ОТ МАНЧЕСТЪР! "

" Тия Глейзъри ми се костват, че получават повече пари да унищтожат Юнайтед, в сравнение с да го продадат ".

" Значи при едни може, а при други не. Това е цялостна подигравка. Дано го вземе огромен тим и да ни нашие най-малко 4 гола! "

" Станахме за посмешище на Висшата лига! С това управление ще духаме супата до второ пришествие. Не изпитвам завист на нашия управител. Насадиха го на патешки яйца, но по нрав! Агонията ни стартира и май ще е много дълга! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР