Мейсън Грийнууд вече е готов да бъде повикан и в

...
Мейсън Грийнууд вече е готов да бъде повикан и в
Коментари Харесай

Мейсън Грийнууд бил готов за националния отбор на Англия

Мейсън Грийнууд към този момент е подготвен да бъде извикан и в мъжкия народен тим на Англия, разгласи Оле Гунар Солскяер.

18-годишният младок продължава със страхотното си показване и в събота вкара 2 гола при 5:2 над Борнемут, с които към този момент има 15 попадения във всички шампионати.

" Самият факт да играеш за Манчестър Юнайед е доста сериозен тест и не е елементарно. Ако можеш да се оправиш и да играеш за този отбор, значи можеш да играеш за всеки тим. Мейсън има качества, с които малко играчи могат да се похвалят. Дали ще играе за младежите на Англия или за първия тим на страната, за мен е без значение. Знам, че той се оправя чудесно и е ужасно, че е при нас.

Говорим за млад футболист, при който всичко се получава естествено. Той обаче желае да се учи и работи крепко. Невероятно спокоен и за мен е най-хубавият пред гола, който съм виждал. Притежава изумителната дарба да играе еднообразно добре и с десния, и с левия крайник. Бърз е, само че и с прелестна техника и гений да намира мрежата " добави норвежецът.
 Юнайтед влиза в борба за Тиаго Алкантара
Юнайтед влиза в борба за футболист на Байерн

Играчът има единствено година до края на сегашния си контракт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР