Мейсън Грийнууд беше подиграван от Севиля, след като неговият отбор

...
Мейсън Грийнууд беше подиграван от Севиля, след като неговият отбор
Коментари Харесай

Мейсън Грийнууд се подиграва след сблъсъка със Серхио Рамос, тъй като наетият от Манчестър Юнайтед остава кратък

Мейсън Грийнууд беше подиграван от Севиля, откакто неговият тим Хетафе беше изхвърлен от Копа дел Рей във вторник вечер.

нападателят е чартърен в екипа на Ла Лига от Манчестър Юнайтед, само че не съумя да изтъка въздействието си, защото Хетафе беше в неверния край при резултат 3-1 на Coliseum Alfonso Perez. Резултатът беше много фрапантен, като се има поради ужасната форма на Севиля в последно време, като испанците изгубиха шест от последните си осем мача.

Въпреки контрастиращата им форма в лигата, с 10-ия Хетафе на Гринууд със седем позиции над Севиля, звездното показване на Серхио Рамос въодушеви изненадваща победа. Бившият капитан на Реал Мадрид стреля в предни позиции в първите осем минути, само че домакините скоро дадоха отговор с помощта на попадение на Хайме Мата.

Два гола за седем минути от Айзък Ромеро от Севиля в последна сметка сложиха Хетафе на прекомерно висока планина за нанагорнище, макар най-хубавите старания на Грийнууд. 22-годишният футболист се държеше доста, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР