Мейдстоун шокира един от кандидатите за влизане в Премиър лийг

...
Мейдстоун шокира един от кандидатите за влизане в Премиър лийг
Коментари Харесай

Отбор от шеста дивизия сътвори сензацията на деня в Купата на Англия

Мейдстоун шокира един от претендентите за влизане в Премиър лийг
Шестодивизионният Мейдстоун Юнайтед е главната тематика на деня в Англия. Тимът от Южната национална лига в профил добре познатия тим на Ипсуич Таун, който сега се подвизава в Чемпиъншип, намирайки се в челото на класирането - измежду претендентите за влизане в елита.

Двата тима играха в четвъртия кръг на конкуренцията, като Мейдстоун ликува при гостуването си на надалеч по-реномирания противник с 2:1.

Победата на Юнайтед е още по-сладка, тъй като тимът стигна до триумфа с единствените си два точни удара във вратата на Таун - стопроцентова успеваемост.

Преди почивката Ипсуич надигра тотално противниците си, като на три пъти гредата спираше домакините по пътя към гола.

Две минути преди почивката гостите откриха резултата, само че Ипсуич бързо се върна в играта, изравнявайки посредством Джереми Сармиенто в 56-ата минута. Първият голмайстор за Мейдстоун бе Ламар Рейнолдс.

Именно той бе основното настоящо лице за своя отбор, откакто асистира за второто попадение - дело на Сам Корни в 66-ата минута.

Двата отбора са разграничени от общо 98 места в класиранията на британската футболна пирамида.

Повече от 4500 гостуващи почитатели се любуваха на огромната победа на своиоте любимци, които позволиха единствено един гол в случай, че Ипсуич насочи общо 37 изстрела към вратата им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР