MЕТРО България ще бъде домакин на тазгодишната кампания Килограм доброта“

...
MЕТРО България ще бъде домакин на тазгодишната кампания Килограм доброта“
Коментари Харесай

Включете се в кампанията „Килограм доброта“

MЕТРО България ще бъде хазаин на тазгодишната акция „ Килограм добрина “ на Българска хранителна банка. Кампанията се организира за осми път, а събраните тази година дълготрайни хранителни артикули ще бъдат в поддръжка на хора, бягащи от войната в Украйна.

МЕТРО България ще бъде хазаин на тазгодишната акция „ Килограм Доброта “ на Българска хранителна банка (БХБ).

Инициативата се организира за осми път като събраните тази година трайни пакетирани и консервирани хранителни артикули ще бъдат употребявани за подкрепяне на бежанците от Украйна, които към този момент са на територията на страната.

Желаещите да се включат в акцията „ Килограм добрина “, могат да го създадат на 26 март (събота) и 27 март (неделя) в магазин МЕТРО София 1 (бул. Цариградско шосе) и магазин МЕТРО София 2 (бул. Европа) от 10:00 до 18:00ч. Всеки самостоятелен донор може да се включи, като закупи пакет ориз, фасул, леща, макарони или олио от магазините на МЕТРО в София и го съобщи на доброволците в обозначените след касите места.

„ В сложни времена на спор, когато милиони хора са принудени да изоставен домовете си, всяка помощ е значима. Надяваме се с поддръжката си за акцията „ Килограм добрина “ да можем да дадем най-малко малко непоклатимост и топлота на хората, избягали от войната в Украйна. Вярваме и поддържаме идеята на Българска хранителна банка, която към този момент 10 години избавя годни хранителни артикули с пай период, като ги дава в разнообразни обществени стратегии в помощ на нуждаещите се “, сподели Ива Тафраджийска, Мениджър Корпоративни връзки на МЕТРО България.

В партньорство с над 60 организации от обществения бранш Българска хранителна банка всяка година подкрепя над 20 000 души от най-уязвимите групи - деца без родители, деца с увреждания, самотни родители, деца и дами, претърпели принуждение, самотно живеещи възрастни хора, хора със зависимости, възрастни хора с трайни увреждания и всички други хора в риск и в потребност. МЕТРО България интензивно поддържа разнообразни начинания на БХБ от 2015 година насам.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР