Методистът на ДЮШ на Ботев (Пловдив) Даниел Коен разкри, че

...
Методистът на ДЮШ на Ботев (Пловдив) Даниел Коен разкри, че
Коментари Харесай

Методистът на ДЮШ на Ботев : Искаме да направим специална програма

Методистът на ДЮШ на Ботев (Пловдив) Даниел Коен разкри, че ще бъде направена специфична стратегия на някои тимове, с цел да може интеграцията на играчи от академията към първия състав да бъде по-бърза.

" Искаме да създадем специфична стратегия за нас самите. Със сигурност тя ще повлияе на старши треньора на първия тим. Най-добрите тимове в академията ще упражняват и играят като първия тим. А в останалите отбори ще опитваме да внедрим стратегия ориентирана към самостоятелното ", призна Коен пред клубната телевизия.
 Ботев (Пд) още веднъж се оглежда за нападател Ботев (Пд) още веднъж се оглежда за нападател
" Най-добрите тимове ще играят като мъжкия, тъй като желаеме гениите да са подготвени, да може старши треньорът да употребява тези играчи и като повика някой, той да знае по какъв начин тъкмо играе мъжкият тим. Може към този момент да забележим образци с Точукву Нади, който беше в академията, в този момент в дубъла, а в този момент и при мъжете. Сигурен съм, че в случай че свършим добре работа, ще дадем на треньора причина да притегли повече играчи от школата ", приключи Коен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР