Методи Лалов говори едни неща за г-жа Манолова, които даже

...
Методи Лалов говори едни неща за г-жа Манолова, които даже
Коментари Харесай

Методи Лалов: Политическата дейност на Мая Манолова е вредна

" Методи Лалов приказва едни неща за госпожа Манолова, които дори ми е неловко да ги кажа ", споделил Георги Харизанов нощес в ефира на Българска национална телевизия, написа в обществените мрежи столичният общински консултант Методи Лалов.

''Харизанов е един от щатните представители на мутрата Бойко Борисов, който съвсем всяка седмица лее проправителствена агитация от ефира на публичната телевизия, ръководена от индивида на Пеевски Емил Кошлуков. Осъжданият за изнудване (вече реабилитиран) Харизанов прави това под благовидното прикритие на политически анализатор, какъвто не е, който от време на време даже подлага на критика ръководещите. И за жалост в тази си роля съумява да заблуди немалка част от хората и да им внуши подмолни послания. Затова е и толкоз безценен за Борисов и Пеевски.

Ще продължа да приказвам в прав текст това, което мисля, да посрамвам обстоятелствата, такива каквито са и да назовавам нещата с точните им имена, без значение дали това се харесва или не на някого. Влязох в политиката, с цел да се боря за истината, а не с цел да подценявам публичния интерес в интерес на едни или други цели, в това число партийни. Партиите са инструмент на политиката, а политиката е за хората.

Що се отнася до Манолова, не преставам да смятам, че нейната политическа активност до момента е извънредно нездравословна за обществото ни и не преставам да съм извънредно песимистичен, че тя може да донесе каквото и да е позитивна социална смяна. Заставам зад всичко, което съм споделил за нея досега'', написа още общинският консултант от ''Демократична България''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР