Методи, които ще ви помогнат да размразите тестото по най-бързия

...
Методи, които ще ви помогнат да размразите тестото по най-бързия
Коментари Харесай

Как бързо да размразите тестото

Методи, които ще ви оказват помощ да размразите тестото по най-бързия и подобаващ метод

Въпреки обстоятелството, че рафтовете на магазините безусловно се пръскат поради изобилието от разнообразни тестени произведения, те не могат да се сравнят с домашно приготвените. За страдание, не постоянно разполагаме с време да замесим прясно тесто. В този случай тестото, съхранено във фризера, ще ни пристигна на помощ. Нужни са единствено няколко минути, с цел да се размрази.

Как бързо да размразите тестото в микровълновата фурна

Ако микровълновата фурна има режим за топене на артикули, тогава остава единствено да се пресметна масата на тестото и да се уточни избора на продължителността на процеса. Но в този случай то би трябвало да се обърне няколко пъти. Ако не се направи, размразяването ще бъде неравномерно. Въпреки това, възможностите да остане студено в средата са високи. Ето за какво би трябвало да се помни, че даже при избора на най-краткото време за топене, е нужно да се прибавят още няколко секунди. Така средата на тестото би трябвало да доближи мекост при стайна температура. Ако това не се случи, съществува огромен риск тестото да се разтече в края на процеса на топене в микровълновата фурна.

Необходимо е да се вършат паузи и да се размесва тестото, в противоположен случай горната му част ще бъде покрита с коричка и поради това ще бъде проблематично да се подготвят вкусни сладкиши от него.

Как бързо да размразите бутер тесто във фурната

Тук правилото на високите температури е взет за основа, само че това не значи, че тестото би трябвало да се сложи в гореща фурна. Фурната се загрява, изключва и когато въздухът в нея стане топъл, а не парещ, можете да започнете размразяванеto. Този способ единствено ще форсира процеса на размekwane, само че е по-малко ефикасен от размразяването в микровълновата. Можете също по този начин да поставите тестото в тава върху парещ котлон и да го обръщате понякога.

Размразяване в топла вода

В този случай торбата с тестото се потапя в съд с гореща вода, тъй че да я покрие изцяло. Но е доста по-безопасно размразяването да стартира авансово и да употребява стайна температура. Ако водата е доста гореща, има заплаха найлона да се стопи.

Продължителността на топене зависи от тежестта на тестото, само че приблизително подготвен полуфабрикат с тегло 0,5 кг ще доближи мека консистенция за няколко часа.

Как бързо да размразите тестото с квас в хладилника

Това е най-отнемащият време способ. За да приготвите тестото за работа, е належащо авансово да го прехвърлите от фризера в хладилника на долния рафт, където температурите са най-високи. Ако вършиме това през нощта, тогава сутринта можете да започнете да печете. Въпреки продължителността на процеса, той може да се смята за най-щадящия, защото тестото няма време да изсъхне, което се случва при излагане на високи температури.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР