Методи Гергов от Свети Влас и приятеля му Николай Ненов,

...
Методи Гергов от Свети Влас и приятеля му Николай Ненов,
Коментари Харесай

Известен бандюга от Свети Влас, авер на Рижата, загази здраво

Методи Гергов от Свети Влас и приятеля му Николай Ненов, на 30 години от Бургас, са арестувани от полицията по отношение на обира на фризьорския салон в блок 53 в ж.к.Славейков, написа "Флагман ".

Гергов е прочут бандюга, престъпно проявен, остарял познайник на органите на реда. Преди две години той бе се прочу поради бруталните гаври с мъж. Гергов бе отвлякъл несебърски наркодилър, който съблече чисто гол и накара да прави фелацио на вибратор.

Гаврите му траяли повече от 6 часа, а по-късно Гергов го предиздвикал да напише лист с всички дилъри, които работи.

Той бе наказан за това брутално закононарушение на две години затвор, само че присъдата очевидно не е влезнала в действие и той още е на независимост. Методи е част от обкръжението на Симеон Стоянчов-Малката Рижа, с който са доста гъсти, най-вече от взаимния им престой зад решетките.



Методи Гергов (клекналият) се снима зад решетките с положителния си другар и сподвижник по орис - Симеон Стоянчов-Рижата, който от няколко дни отново е на независимост

Полицаи от Второ РУП Бургас откриха по неоспорим метод, че на 21 против 21 юли Методи Гергов и Николай Ненов са направили влозмната кражба от фризьорския салон до блок 53 в ж.к.Славейков.

Задигнали са движимости на стойност 3 хил.лева, само че са оставили доста улики и ченгетата бързо са стигнали до тях. Методи и Николай са признали всичко, научи Флагман.бг и върнали част от откраднатите движимости.

Гергов е с взета мярка за неотклонение от 72 часа, съвсем несъмнено ще се внесе искане за непрекъснат ареста, а авера му е освободен против подписка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР