Метеорологичните карти показват, че Обединеното кралство става ярко оранжево, тъй

...
Метеорологичните карти показват, че Обединеното кралство става ярко оранжево, тъй
Коментари Харесай

Метеорологичните карти на Обединеното кралство стават страшно оранжеви, тъй като Великобритания е изправена пред внезапно „рядко“ събитие със смразяващ дъжд

Метеорологичните карти демонстрират, че Обединеното кралство става блестящо оранжево, защото страната може да бъде наранена от рядко метеорологично събитие.

Бурята Джоселин се развихри през вчерашния ден вечерта и през нощта, носейки със себе си повече мощни ветрове и дъжд. Отбелязвайки към този момент 10-ата стихия за сезона, страната е на път да разбие върха за най-лошия сезон на бурята от началото на записите. И го последва по петите на бурята Иша, която към този момент беше донесла пориви от 107 благи в час в Обединеното кралство.

Но в този момент, на фона на двете стихии, метеорологичните карти от WXCharts демонстрират, че температурите се дължат на спад и може докара до това елементи от Шотландия да бъдат наранени от феномен, прочут като мразовит дъжд на 30 януари. Леден дъжд може да направи шофирането рисково, оповестява Express.co.uk. Замръзващият дъжд е необикновено мощен феномен, при който течният дъжд замръзва сега, в който удари студена повърхнина.

Метеорологичната работа изясни, че са нужни „ много с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР