Метеорологичната служба издаде нова присъда за това дали е вероятно

...
Метеорологичната служба издаде нова присъда за това дали е вероятно
Коментари Харесай

Метеорологичната служба наруши мълчанието относно норвежкия снежен взрив, ударил Обединеното кралство - вижте пълния списък на районите

Метеорологичната работа издаде нова присъда за това дали е евентуално 1000-километрова снежна стихия да удари Обединеното кралство идващия месец, като някои региони ще избягат - само че има възможност други да пострадат.

Това идва, откакто усъвършенствани карти за моделиране на времето от WX Charts, употребяващи Met Desk, демонстрират, че страната ще бъде значително наранена от сняг. Картите разкриха, че снегът ще се движи от запад на изток през втория уикенд на февруари.

Твърди се, че тежките условия ще се разпространят от далечния север на Шотландия до южното крайбрежие на Англия, с ветрове със стойност " 10 см на час " в събота, 10 февруари. Сега Метеорологичната работа разкри, че по това време ще има „ по-голяма възможност от зимни условия “.

Според графиките на WX в някои елементи на Обединеното кралство може да има големи 26 см талази, защото сняг може да вали с 10 см на час. Очаква се британците да видят значително сняг до неделя, като в Северна Англия ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР