Метеорологичната служба издаде жълто предупреждение за времето за британците в

...
Метеорологичната служба издаде жълто предупреждение за времето за британците в
Коментари Харесай

Арктическа експлозия показва жълто предупреждение от Met Office в 325 мили - списък на засегнатите райони

Метеорологичната работа издаде жълто предизвестие за времето за британците в цялата страна, като 325 благи от Обединеното кралство ще бъдат наранени.

Очаква се пътищата в цялата страна да бъдат наранени със сняг и лед, доказани за Шотландия и Северна Ирландия, като към този момент е оголен цялостен лист на местата, които ще бъдат наранени. Службата за метеорологични условия удостовери, че предизвестията ще бъдат в действие до среднощ в понеделник и е малко евентуално изискванията да се подобрят съгласно метеорологичните специалисти.

Тяхното изказване удостовери, че снеговалеж от „ 10 см за няколко часа “ може да бъде се чакат в северните елементи на страната. Ниско разположените региони може да са най-засегнати от дивото време, което скоро ще нахлуе в страната.

Изявление от Met гласи: „ Честите снежни превалявания ще продължат да засягат северна Шотландия до понеделник. Период от мощни северни ветрове, засягащи Северните острови и североизточна Шотландия денем, също ще докара до нанасяне...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР