Метеорологичната служба даде своята присъда относно докладите, че британците трябва

...
Метеорологичната служба даде своята присъда относно докладите, че британците трябва
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Решение на Метеорологичната служба относно прогнозата твърди, че Обединеното кралство е подготвено за „10 см сняг на час“

Метеорологичната работа даде своята присъда по отношение на отчетите, че британците би трябвало да се приготвят за „ 10 см сняг на час “ през днешния ден.

В Югозападна Англия през нощта и тази заран падна малко сняг, само че не обилни равнища, споделиха синоптиците пред Mirror. Те описаха натрупването на прахуляк като " влажен сняг ", който евентуално ще изчезне с повишението на температурите през днешния ден и на следващия ден.

Други прогнозисти споделиха, че други райони, като Мидландс и по-голямата част от Шотландия, ще претърпят снеговалежи по-късно през днешния ден. Карти от WX Charts, които употребяват данни от Met Desk, са планували проклинание на зимен вятър над югозападната част и елементи от Уелс, падайки със скорост от към 10 см на час.

Но Met Office не е уверен. Подчертава, че вместо това уикендът наподобява влажен и прохладен. Оли Клейдън, представител на метеорологичната работа, ни сподели: „ Сега не се предвижда сняг. Имаше малко в югозападната част на Англия и по-високите места в Шотландия, само че в този момент прогнозата наподобява влажна и ветров...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР