Метеорологичен експерт каза на британците да се подготвят за несезонен

...
Метеорологичен експерт каза на британците да се подготвят за несезонен
Коментари Харесай

Метеорологичните карти на Обединеното кралство показват пет инча сняг, който ще падне този месец при „продължителен зимен взрив“

Метеорологичен специалист сподели на британците да се приготвят за „ несезонен сняг “ по-късно тази седмица.

Джеймс Мадън, синоптик за Exacta Weather, предизвести, че „ евентуално нескончаем зимен гърмеж “ може да покрие Обединеното кралство с белите неща през идващите дни.

Леденото време може да се задържи още тази седмица и да доближат на юг до югоизточна и източна Англия, предизвести той. „ В края на краищата наподобява много снежно от по-късно тази седмица и по-късно “, сподели господин Мадън в настояща информация тази заран (понеделник, 18 март).

„ Някои от най-новите и нощни серии на модели към този момент се стремят да донесат евентуално нескончаем зимен гърмеж от по-късно тази седмица и през по-голямата част от края на март, с несезонен сняг, който към този момент се демонстрира в елементи на юг до югоизточна и източна Англия от тези ранни прогнози за този интервал. "

Зимният гърмеж ще пристигна „ в отговор " на скорошно ненадейно стратосферно стопляне (SSW), изясни господин Мадън. Тези затоплящи съби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР