Метеорит вдигна на крак българските и румънските власти, след като

...
Метеорит вдигна на крак българските и румънските власти, след като
Коментари Харесай

Метеорит вдигна на крак българските и румънските власти

Метеорит подвигна на крайник българските и румънските управляващи, откакто нощес в небето прелетя светещ обект, който се взриви в атмосферата със мощен екот към 22 часа вечерта. Обектът е бил видян както у нас, по този начин и в Румъния. 

Не се касае за случай, а за естествено събитие, при мощния екот, който е чут нощес във Видин. Към момента ситуацията е изцяло спокойна, няма потърпевши хора. Около 22:00 ч. на територията на област Видин е чут мощен екот, заяви Министерство на вътрешните работи. Към региона незабавно са изпратени екипи на полицията във Видин, които са създали оглед. По данни на румънските управляващи се касае за астероид, който се е взривил във въздуха. Това съобщи на брифинг тази заран старши комисар Петър Коцин, шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. 

Планинската избавителна работа в Югозападна Румъния също беше вдигната по паника нощес. " Метеорит подвигна по паника планинските избавителни служби в Хунедоара и Горж, откакто в региона Лупени-Урикани в небето бе видяна мощна светлина с пламък и екот, която се движела с огромна скорост на юг, близо до хребета на планина Вълкан. Планинските спасители, които са били на промяна в базите в Хунедоара и Горж, са оповестили паника, като първичното съмнение е било, че става дума за аероплан, изпитващ проблеми ", се показва в обява във Facebook на Планинската избавителна работа в Румъния, предаде организация Аджерпрес. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР