meteo.bgАтмосферното налягане ще е малко по-високо от средното за месец

...
meteo.bgАтмосферното налягане ще е малко по-високо от средното за месец
Коментари Харесай

Идеално за плаж на морето, но в половин България след обяд ще вали и гърми

meteo.bg

Атмосферното налягане ще е малко по-високо от междинното за месец май.

През нощта ще доминира ясно и съвсем безшумно време. Утре преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, за София – към 24°.

В планините преди обяд ще е най-вече слънчево, по върховете – мъгливо. Около и след пладне още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 12°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там по южното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха – сред 21° и 24°. Температурата на морската вода е 19-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР