Метавселената ще се превърне в следващия етап от интернет и

...
Метавселената ще се превърне в следващия етап от интернет и
Коментари Харесай

Sony залага на метавселена с нови слушалки за смесена реалност

Метавселената ще се трансформира в идващия стадий от интернет и „ дава големи благоприятни условия “, съобщи старши изпълнителен шеф на Sony, когато софтуерният колос показа нови слушалки за смесена действителност.

Главният софтуерен шеф на японската компания, Йошинори Мацумото, сподели, че има вяра, че метавселената може да следва сходен път към международната мрежа и в последна сметка да стане „ основна за живота ни “, когато повече хора стартират да я употребяват.

Г-н Мацумото приказва, откакто Sony разгласи, че създава нова слушалка за смесена действителност и контролна система, ориентирана към бизнеса и основателите, позволяваща им да вършат 3D дизайнерска работа благодарение на слушалките, като виртуалните детайли се появяват пред очите на потребителя и може да се манипулира благодарение на съпътстващи контролери за пръсти и ръце.

Sony сподели, че устройството в началото е било ориентирано към тези, които работят в основаването на комплицирано 3D наличие, като инженерство и промишлен диз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР