метът на Калофер заяви, че ще плати глобата за "мъжкото

...
метът на Калофер заяви, че ще плати глобата за "мъжкото
Коментари Харесай

Кметът на Калофер: Нека глобата да бъде само за мен

метът на Калофер съобщи, че ще заплати санкцията за "мъжкото хоро ", изиграно на Богоявление във водите на река Тунджа. Румен Стоянов съобщи, че е схванал от медиите, че ще получи санкция.

"Каквото е проведено, е проведено от мен. Няма смисъл да търсят администрация, всичко е под мое управление. Глобата, която би трябвало да отнеса, дано бъде единствено за мен. Личи си, че е общественозначимо нашето хоро. След апелите ми доста хора не пристигнаха в града ни ", показа той в ефира на "

Генчев добави, че е получил позвънявания от жители, подготвени да платят санкцията. Той обаче е подготвен да поеме виновността и глобата самичък.

Областният шеф на Пловдив - Дани Канарзиева ,

разгласи за NOVA, че няма по какъв начин да бъдат глобени всички участници в калоферското хоро. Според нея аспектът в обстановката е честен.

"Отговорността е на локалната власт, която да наблюдава цялата организация и да откри подобен ред, че да не се нарушават противоепидемичните ограничения. Отговорността ще я поеме кметът, а следствията - всички ние, както и лечебните заведения в Карлово и Пловдив ", съобщи тя.

Санкция от 1000 лева ще бъде наложена на кмета, като физическо лице, който е задължен да следи за изпълняването на заповедите на здравния министър.

Повече вижте във видеото.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР