Метър и половина вода е заляла къщата на 87-годишната Иванка

...
Метър и половина вода е заляла къщата на 87-годишната Иванка
Коментари Харесай

Трагедията няма край! Загиналата Иванка в село Ливада се удавила в метър и половина вода

Метър и половина вода е заляла къщата на 87-годишната Иванка Петкова, която почина в потопа в село Ливада, община Камено. Близките на починалата жена преди малко я празтиха в последния й път. Тялото й беше отнесено до гробищата с трактор, защото по калните улици е мъчно прекосяването на всякакво друго транспортно средство, написа " Бургасинфо ".





„ В Ливада всеки миг се чакат да дойдат депутатите от ГЕРБ”, които ще дават на локалните поданици първите помощи, събрани в централата в Бургас.

„ Леля ми е спяла, когато мощна вълна е потопила къщата”, сподели племеницата на дамата пред БургасИНФО. Нейни близки обявиха, че трилитрови бидони, перални и всевъзможни други мебели са били мятани, като играчки от водната буря. Всички те са се изсипали върху Иванка. Само преди 13 дни тя е имала рожден ден.

Домът на дамата е в окаяно положение, като след минало цунами, целият регион е потопен в тиня. Съседите на дамата се мъчат да разчистват унищожената си мебелировка. Цялата улица сега наподобява на полеви лагер.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР