Метаморфоза с мене се случи! - така Матео представя новата

...
Метаморфоза с мене се случи! - така Матео представя новата
Коментари Харесай

Митко Петров - Матео и неговите Метаморфози

" Метаморфоза с мене се случи! ” - по този начин Матео показва новата си ария " Метаморфоза ”, продуцирана от четири пъти платинено дуо музикални продуценти от Финландия. Tuomo Korander и Tommi Vatanen работят с Universal Music и Sony Music Europe и застават зад плана на българския реализатор. " Метаморфоза ” впечатлява със международно звучене, визия и запаметяващи мощни рими.

Тексът и музиката са написани от самия актьор като споделя, че е " въодушевена от интервал на сложни решения и промени, с които " свободата щастливо прегърнах ”. Песен за преоткриването, приемането и желанието духа и тялото да танцуват дружно в единственото несъмнено време - Днес. За щастието да живееш тук и в този момент, да бъдеш себе си и да танцуваш, до момента в който лекуваш раните си, да бъдеш по-добра версия с всяко " през днешния ден ”, което е мотив за празнуване. За музиката, която ти дава криле, с които да летиш към задачите си, даже от време на време да се чувстваш самичък по пътя. Още по-специална е, тъй като това е последната ария, която майка ми чу, тъкмо преди една година, на датата на нейната премиера през днешния ден. Слушахме я в колата и в никакъв случай няма да не помни какъв брой щастлива и въодушевена беше. След непредвидената загуба и то няколко месеца след татко ми, единствено музиката, работата и неспирното ми ентусиазъм ме държаха мощен, с цел да мога през днешния ден - след година безмълвие без нова музика от мен, да застана още веднъж същински и да споделя с всички вас моите нови хрумвания и творчество. Посвещавам тази ария на всички, които минават през сложен интервал и разлъка, без значение каква, само че имат силите да намерят цветовете, с които да рисуват по-красивото си и щастливо " Днес ”.

С новия сингъл изпълнителят слага начало на втори музикален албум, откакто през предходната година издаде дебютният си албум " Различният ”. Видеото е осъществено с поддръжката на Национален фонд Култура по стратегия " Музикални начинания ”, а режисьор е Николай Гарабедян.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР