Metallica, AC/DC, Guns N` Roses, Tool, Iron Maiden и Ozzy

...
Metallica, AC/DC, Guns N` Roses, Tool, Iron Maiden и Ozzy
Коментари Харесай

Metallica, Ozzy Osbourne, AC/DC, Guns N' Roses и Iron Maiden правят мегаконцерт!

Metallica, AC/DC, Guns N` Roses, Tool, Iron Maiden и Ozzy Osbourne оповестиха тридневен мегаконцерт в Empire Polo Field в Индио, Калифорния, от 6 до 8 октомври. Събитието е наречено Power Trip, което видимо е отпратка към мегаконцерта Desert Trip от 2016 година, а не респект към обичаната тексаска траш метъл група на починалия Райли Гейл (Когато бяха потърсени от Pitchfork, представители на групата Power Trip не предложиха коментар за калифорнийското събитие).

Всички реализатори се заканиха с оповестяването на фестивала в обществените медии по-рано през седмицата. През 2016 година в Desert Trip участваха Боб Дилън, Пол Маккартни, Rolling Stones, Нийл Йънг, Роджър Уотърс и The Who. Подобно на Desert Trip, Power Trip се провежда от Goldenvoice.

Power Trip ще се организира на същото място, на което се организира и фестивалът за музика и изкуства в долината Коачела. Coachella 2023 ще се организира от 14 до 16 април и от 21 до 23 април с хедлайнери Frank Ocean, Bad Bunny и Blackpink.

По-рано тази година Ози Озбърн анулира някои дати от европейското си турне и допусна, че е завършил с турнетата вечно заради контузия на гръбначния дирек. Той обаче остави отворена вратата за събития като Power Trip, които не изискват дълготрайно пътешестване.

" В момента екипът ми измисля хрумвания за места, където ще мога да експортирам концерти, без да се постанова да пътувам от град на град и от страна в страна ", изясни той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР