Металика, Марая Кери и Джонас брадърс ще бъдат хедлайнери на

...
Металика, Марая Кери и Джонас брадърс ще бъдат хедлайнери на
Коментари Харесай

Metallica и Марая Кери ще пеят срещу бедността в Ню Йорк

" Металика ", Марая Кери и " Джонас брадърс " ще бъдат хедлайнери на безвъзмезден концерт в Сентрал парк, Ню Йорк, идващия месец. Събитието ще означи десетата годишнина на фестивала " Глобал ситизън ", проведен благотворително в интерес на битката с крайната беднотия, оповестиха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Годишнината ще бъде маркирана на 24 септември и с концерт от столицата на Гана - Акра, откъдето ще се включат Ъшър, Сиза и H.E.R.. Събитието ще е не толкоз празненство, колкото апел за незабавни дейности в поддръжка на ограниченията против доста интернационалните рецесии, сподели изпълнителният шеф на " Глобал ситизън " Хю Еванс.

" Близо 320 милиона души по света са изправени пред апетит ", сподели той и уточни, че пандемията от COVID-19 е тласнала близо 100 милиона души в последна беднотия, а съветската инвазия в Украйна е влошила обстановката. " Ако не предприемем незабавни ограничения в този момент, още близо 200 милиона души евентуално ще изпаднат в последна беднотия до ноември, с което хората по света, живеещи извънредно оскъдно, още веднъж ще надминат един милиард души ". Според стандартите на интернационалните организации по този начин се дефинират хората, които живеят с по-малко от равностойността на 1,90 щатски $ дневно.

" Ако ще вършим нещо, ни е нужна незабавна готовност ", сподели за АП Приянка Чопра Джонас, която ще е водеща на концерта в Сентрал парк. Поп звездата Чарли Път, латино изпълнителката Росалия, италианците от " Монескин " са измежду участниците на сцената в Сентрал парк. Сред изпълнителите в Акра пък са още са рапърът Стормзи, нигерийката Темс и звезди от Гана. Двата концерта ще се излъчват и стриймват по Ей Би Си, Еф Екс, Хулу, в Туитър, Ютюб и други медийни канали.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР