Meta пуска базирани на AI чатботове в Instagram, Facebook и

...
Meta пуска базирани на AI чатботове в Instagram, Facebook и
Коментари Харесай

Meta пуска AI-чатбот за Instagram, Facebook и WhatsApp

Meta пуска основани на AI чатботове в Instagram, Фейсбук и WhatsApp и дава опция на разработчиците да основават свои лични версии на AI-асистенти, защото американският софтуерен колос се стреми да увеличи ангажираността към своите платформи. 

Какви са опциите на новия ИИ-чатбот на Meta?

На конференцията за разработчици Connect в сряда, Meta показа AI-асистент, който ще може да търси отговори на потребителските въпроси посредством партньорство с Microsoft Bing, както и да генерира изображения благодарение на изкуствен интелект. 

Потребителите на Meta платформите също ще могат да взаимодействат с 28 чатбота, които играят персонажи на известни персони, които са се съгласили техният глас и сходство да бъдат употребявани във функционалността. Главният готвач Рой Чой озвучава основния готвач на име Макс, който ще може да генерира предписания въз основа на лист от съставки, въведени в системата, а господарят на подземията, изигран от американския рапър Снуп Дог, ще опише вашето текстово премеждие.

Кога и къде ще стане наличен в началото?

Meta сподели, че AI-асистентите и персонажите ще започват в бета-версия в Съединени американски щати от сряда, само че има проекти за „ още няколко през идващите седмици “ за редица ползи, в това число и игри, философия и мода. Financial Times за първи път заяви за проектите на Meta това лято да построи чатботове въз основа на персонални данни. „ Не става въпрос единствено за отговаряне на запитвания “, сподели Марк Зукърбърг, основен изпълнителен шеф на Meta, по време на конференцията. „ Става дума за това да се забавлявате и да ви помогнем да се свържете с хората към вас, да ви помогнем да постигнете това, което желаете. “

2

Софтуерните разработчици също ще могат да основават свои ИИ

Фейсбук също разгласи, че разработчиците ще могат да основават собствен личен AI за потребление в платформите за продан на известия на Meta. Отделна функционалност, която ще бъде пусната през идната година, ще разреши на тези, които не знаят по какъв начин да кодират, да основават свои лични ботове, защото компанията се стреми да се възползва от генеративния AI-бум, откогато OpenAI, подсилен от Microsoft, започва ChatGPT през ноември месец. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР