Meta Platforms ще разреши на потребителите на Facebook и Instagram

...
Meta Platforms ще разреши на потребителите на Facebook и Instagram
Коментари Харесай

Facebook позволи на украинците да публикуват постове с призиви за насилие срещу руснаци

Meta Platforms ще позволи на потребителите на Фейсбук и Instagram в някои страни да приканват към принуждение против руснаци и съветски бойци в подтекста на съветската спецоперация в, заяви Reuters.

Освен това, в обществените мрежи краткотрайно ще бъдат позволени някои изявления, призоваващи към принуждение против държавните глави на Русия и Беларус, според електронни писма до модераторите на наличието на Фейсбук и Instagram.

" Ние краткотрайно разрешихме формите на политическо изложение, които нормално нарушават нашите правила, като да вземем за пример нападателни изявления. Както и преди, не позволяваме апели за принуждение против елементарните цивилни съветски жители.

Призивите за принуждение против водачите на страните ще бъдат позволени, в случай че те не съдържат такива детайлности като местонахождение или способ, се споделя в един имейлите, визиращи неотдавнашната смяна в разпоредбите на компанията за принуждение и подстрекаване.

Временните промени в политиката във връзка с апелите към за принуждение се отнасят за Армения, Азербайджан, Естония, Грузия, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Русия, Словакия и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР