Meta Platforms Inc в петък стартира своята абонаментна услуга в

...
Meta Platforms Inc в петък стартира своята абонаментна услуга в
Коментари Харесай

Facebook пусна платената си версия в САЩ

Meta Platforms Inc в петък започва своята абонаментна услуга в Съединени американски щати. Тя ще разреши на потребителите на Фейсбук и Instagram да заплащат за удостоверение по същия метод, по който това се случва в Twitter, оповестява Reuters.

Услугата Meta Verified ще даде на потребителите синя значка, откакто потвърдят своите сметки благодарение на държавен документ за идентичност и ще коства 11.99 $ на месец за уеб версията и 14.99 $ за приложението за iOS и Android, се споделя в изказване на Meta.

Услугата, която Meta тества от февруари, следва стъпките на Snapchat, както и на приложението за известия Telegram. Компанията за обществени медии прави следващо изпитание да диверсифицира приходите си, които в този момент са главно от реклама.

След изкупуване от Мъск за 44 милиарда $ предходната година, Twitter пусна своята Blue абонаментна услуга, която разрешава на хората да заплащат за синята отметка, която преди беше лимитирана до тествани сметки на политици, публицисти и други обществени персони.

Първоначалното пускане на Twitter Blue през ноември докара до огромен растеж на потребителите, представящи се за някоя известна персона или марка в платформата. Това принуди компанията да спре краткотрайно услугата и да я пусне още веднъж, само че с разнообразни цветни чекове – за физически лица, компании и държавни представители и структури.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР