Meta, компанията майка на Facebook и Instagram, обяви опция за

...
Meta, компанията майка на Facebook и Instagram, обяви опция за
Коментари Харесай

Facebook и Instagram ще предлагат платен абонамент

Meta, компанията майка на Фейсбук и Instagram, разгласи алтернатива за заплатен абонамент на двете платформи през днешния ден.

Главният изпълнителен шеф Марк Зукърбърг персонално заяви за новата функционалност, която в действителност съставлява просто верификация, или " синя чавка ", благодарение на персонална карта или различен формален документ, потвърждаващ самоличноста ви.

Тя ще се споделя Meta Verified и ще коства 11,99 $ на месец, или 14,99 $ за тези, които я заплащат през приложението в iOS.

Засега функционалността ще е налична в Съединени американски щати, Австралия и Нова Зеландия.

" Тази нова функционалност цели увеличение на достоверността и сигурността в нашите платформи ", изяснява Зукърбърг.

Пред годините той е повтарял неведнъж, че Фейсбук постоянно ще остане безвъзмезден - само че в никакъв случай не е изключвал опцията да има заплатен абонамент с спомагателни функционалности.

Meta следва образеца на други онлайн платформи, които имаха сериозен растеж на приходите по време на пандемията и съществени загуби откакто всеобщите локдауни завършиха. Компанията редуцира 13% от служащите си, или 11 000 души, през ноември предходната година. А в този момент, сходно на Twitter, Snapchat и други, търси още благоприятни условия за монетизация на услугите си.

В добавка  към " синята чавка ", Meta ще предлага и пряк достъп до поддръжка в действително време, както и спомагателен обхват и видимост на профила ви на платформата.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР