Meta изпробва нови инструменти в своята платформа Instagram за борба

...
Meta изпробва нови инструменти в своята платформа Instagram за борба
Коментари Харесай

Meta тества нов инструмент за автоматично замъгляване и други функции в Instagram, предназначени за борба със сексуалното изнудване

Meta тества нови принадлежности в своята платформа Instagram за битка със половото изнудване на младежи, в това число функционалност, която автоматизирано ще замъглява фотоси, съдържащи голота в директни известия.

Социалната медийна компания разгласи в обява в блог в четвъртък, че новите функционалности, в това число технологията за автоматизирано замъгляване, са част от акция за битка със половите измами и вършат по-трудно нарушителите да се свързват с младежи.

„ Тази функционалност е предопределена освен да защищити хората от виждане на нежелана голота в техните DM, само че и да ги отбрани от измамници, които могат да изпращат голи изображения, с цел да подмамят хората да изпратят свои лични изображения в подмяна “, компанията сподели.

 се призна за отговорен в сряда за полово изнудване на младежи в цялата страна, в това число един 17-годишен в Мичиган, който посегна на живота си.

В различен случай 28-годишен някогашен шериф на Вирджиния се показва за младеж онлайн, с цел да пол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР