Meta е почти готова със свое собствено , което да

...
Meta е почти готова със свое собствено , което да
Коментари Харесай

Като Instagram, но без снимки: Meta показа на служителите си своята алтернатива на Twitter

Meta е съвсем подготвена със свое лично, което да се конкурира директно с Twitter.

По време на вътрешна среща в централата на компанията Крис Кокс, който дава отговор за продуктовото развиване там, е показал екранни фотоси от новото приложение..

Запознати с него показват, че потребителският интерфейс наподобява тъкмо като Instagram, единствено че е без фотоси. В него преобладават най-вече текстови изявления, които могат да бъдат харесвани, коментирани и споделяни - тъкмо както в Twitter.

Апликацията разполага със специфична функционалност, която ще разреши на потребителите да трансферират в профилите си данни и от други приложения.

This is reportedly what Meta`s upcoming Twitter competitor looks like
— Dexerto (@Dexerto)
Очаква се то да бъде и нова платформа за инфлуенсъри. Кокс го разказва като “сигурно, елементарно за потребление и надеждно ”.

Акцентът и в тази услуга на Meta ще бъде подложен върху основателите на наличие, които да построяват и развиват своята публика.

Стратегията на софтуерния колос е да направи новото приложение привлекателно за по-широка публика още през цялото време. Сред проектите му са да бъдат привлечени звезди, които да го употребяват и по този метод да го популяризират.

По информация на изданието “The Verge ”,в тази връзка компанията към този момент е наела музикалният реализатор DJ Slime. В момента се водят договаряния и с други известни персони, в това число водещата Опра Уинфри и Далай Лама.

Все още не е ясно по кое време ще бъде показан безименният съперник на Meta, само че упованията са това да се случи още това лято.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР