Месут Йозил си избра нетрадиционен номер във Фенербахче. Германският полузащитник

...
Месут Йозил си избра нетрадиционен номер във Фенербахче. Германският полузащитник
Коментари Харесай

Йозил нарушава традицията с нов номер във "Фенербахче"

Месут Йозил си избра нетрадиционен номер във " Фенербахче ". Германският полузащитник мина в турския гранд като свободен сътрудник, а договорът му е за три години и половина.

Йозил към този момент е в Истанбул и няма самообладание да отвори нова страница в кариерата си. Любимият му номер 10 обаче е ангажиран. Поне до края на сезона той ще бъде на гърба на Мбвана Самата, който е чартърен от " Астън Вила ".

След като не може да носи номер 10, който е емблематичен за него, полузащитникът си е избрал 67. Причината да се спре навръх този номер е много забавна - предците му са от Зонгулдак в Турция, а пощенският код на града стартира с тези две числа.

Очаква се от идващия сезон Йозил да вземе обичания си номер, незабавно щом той стане свободен.

Във " Фенербахче " международният първенец с Германия от 2014 година ще получава по 5 млн. евро на сезон. В " Арсенал " той бе един от най-добре платените футболисти и годишната му заплата бе в размер на 20 млн. евро.

Йозил мина в лондонския клуб през 2013 година Тогава " артилеристите " заплатиха на " Реал " Мадрид над 45 млн. евро за правата му. Халфът записа 254 мача с екипа на лондончани, отбелязвайки 44 гола.

През сегашния сезон Йозил бе оставен отвън състава на мениджъра Микел Артета, с който са някогашни съотборници. Испанският треньор неведнъж сложи под подозрение отдадеността на футболиста към клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР