Месут Йозил ще остане в Арсенал и през следващия сезон.

...
Месут Йозил ще остане в Арсенал и през следващия сезон.
Коментари Харесай

Йозил смята да изпълни договора си с Арсенал дори да не играе

Месут Йозил ще остане в Арсенал и през идващия сезон. Агентът му съобщи, че 31-годишният немец няма желание да напуща клуба. Халфът взима по 350 000 лири на седмица и един от най-високо платените футболисти във Висшата лига. Той има контракт с лондончани до лятото на 2021 година и има намерение тогава да си тръгне като свободен сътрудник.

Йозил не е играл след подновяването на сезона, а и преди този момент рядко се появяваше на терена. Мениджърът на Арсенал Микел Артета няма желание да разчита на него. Преди един от последните мачове на отбора в шампионата Йозил показа в обществените мрежи какъв брой се радва да се завърне на терена, а по-късно не попадна в групата за срещата.

Mesut Ozil will NOT leave Arsenal this summer, his agent says... as he makes i... #AFC https://t.co/o8ITZi3SgN pic.twitter.com/iPBAnK1xG4
— Arsenal Report (@Arsenal_Fanly) July 30, 2020
" Не мисля, че Месут ще напусне преди лятото на 2021 година Той има контракт и това не се е трансформирало. Той ще остане в Арсенал ", съобщи сътрудникът му Еркут Согут пред " Фанатик ".

" Когато договорът изтече, по моя преценка 90% той ще напусне Арсенал. Ще отиде може би в Азия, Америка, Турция. Кой знае? ", добави той.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР