Eryri|Snowdonia: „Загриженост“ относно мистерията на липсващите указателни табели в националния парк

...
Местният съвет каза, че обмисля своя отговор“ на инцидента по
Коментари Харесай

Местният съвет каза, че „обмисля своя отговор“ на инцидента по Snowdonia Slate Trail, кръгов маршрут от 83 мили около северната част от Ери, започвайки от Бангор.

Бран Деви от Ramblers каза пред Sky News, че „много време и усилия са необходими за поставянето на тези пътепоказатели“.

„Ние не „Наистина нямам никаква информация защо някой е направил това или каква е логиката зад това в този момент“, каза той.

„Знам това, когато говорих с нашите доброволци, когато поставяха публикации в тях, казаха, че е било голямо предизвикателство да ги поставят заради местоположението, така че е очевидно, че някой се е насочил към тази зона по някаква причина и е решил да премести тези публикации."

Изображение: Снимка: Миеко Ямагучи

Говорител на Съвета на Гуинед каза: „Няма ясна причина за премахването на публикациите на този етап и ние ще се свържем с всички заинтересовани страни в опит да разрешим въпроса.

Момчето благодари на 12-годишния спасител, който последва важния съвет на дядо RNLI

"Изключително разочароващо е, че те бяха премахнати, особено когато членовете на Ramblers отделиха време доброволно да ги инсталирате и да подобрите пешеходната пътека."

Говорител на Eryri|Snowdonia каза, че уважението към парка и неговите общности е "от първостепенно значение".

"Пътепоказателите служат като основни ръководства за ентусиасти на открито, като се уверите, че следват определени маршрути“, добавиха те.

Прочетете повече от Sky News:
Предупреждение за паркиране за посетителите на националния парк Eryri
Забраната за къмпингуване в дивата природа в Дартмур е отменена
Планове за трети национален парк в Шотландия

Според г-н Devey, мистерията около липсващите знаци е част от „по-широк проблем“.

„Ние наистина виждаме проблеми, когато пътните маркировки и постове наистина изчезват", каза той.

"Очевидно някои райони изглежда са насочени, като този, защото е в по-отдалечен район, така че няма да е някой, който вандализира, може би някой, който има причина, поради която искат да не е там повече.

„В по-общ план, с достъпа в Уелс, ние изчисляваме, че около 50% от пътеките в Уелс имат проблеми с достъпността и много от тези проблеми се въртят около липсващите знаци и указателни табели."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР