Местният гранд следи изявите на левия бек на сините. Лично

...
Местният гранд следи изявите на левия бек на сините. Лично
Коментари Харесай

В Унгария: Горанов е класа, нормално е да струва 526 000 евро

Местният гранд следи изявите на левия бек на сините. Лично треньорът на ференцварош Томас Дол следи онлайн играта на бранителя в едно от пролетните дербита с ЦСКА. Представители на клуба бяха на трибуните и на баража за Лига Европа против Черно море, който Левски завоюва с 4:1. В този мач Иван Горанов направи асистенция, вкара и гол от дузпа в края.

 Левски взима задграничен вратар за опция на Божидар Митрев
13 вратари от чужбина се борят за мястото на Божидар Митрев

Фаворит измежду тях е словак, който впечатлява с физическите си данни

" Горанов е убедил Томас Дол в качествата си. Българинът може да се окаже извънредно нужен на Ференцварош, в случай че бразилецът Маркос Педросо одобри някоя от многото предложения и напусне. В последния мач сред Левски и Черно море Горанов се демонстрира в две светлини. Бе доста мощен в нападателен проект, само че позволи груба неточност в отбранителен. Позитивното е, че участваше доста интензивно в офанзивите на тима, подпомагаше съществено нападението, което бе на висота. Направи една асистенция, а най-после вкара u дузпа. Негативното бе, че той не съумя да почисти една топка, след което противникът се възползва и означи попадение. В последна сметка това не повлия на крайния резултат ", написа csakfoci.hu и дава определени фрагменти от дуела с отигравания на Горанов, осведоми " Тема Спорт ".

 Георги Иванов: Разочарован съм от Левски, мъчно могат да накарат човек да гледа техен мач
Георги Иванов: Разочарован съм от Левски, мъчно могат да накарат човек да гледа техен мач

" Няма по какъв начин да се върна в клуба "

" В последна сметка цената на Горанов е 1 милион лв. - към 526 хиляди евро. Тя обаче е разбираема и оправдана. Играчът коства тези пари. Затова и се чака в околните дни Ференцварош да изпрати оферта за правата на футболиста ", се споделя още в материала.

Иван Горанов направи добър сезон за Левски. Той дойде на " Герена " през лятото като свободен сътрудник, откакто разтрогна контракта си с Локомотив (Пловдив). Левият бек не бе толкоз безапелационен през есента, само че напролет бе най-прогресиралият футболист в състава на Делио Роси. Юношата на сините изигра общо 36 дуела във всички шампионати, в които вкара два гола (в това число влиза и баражът за Лига Европа против Черно море).

 Левски задържа Деян Иванов през идващия сезон
Левски задържа Деян Иванов през идващия сезон

Клубът няма да преотстъпва юношата си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР