Местните жители в Африка разказват за африканската кома, която е

...
Местните жители в Африка разказват за африканската кома, която е
Коментари Харесай

В това село хората изведнъж заспиват, а после и умират

Местните поданици в Африка описват за африканската кома, която е породена от паразит от група бактерии, пренасяни от мухи цеце. Той визира разнообразни органи в тялото на инфектирания човек, само че най-големият проблем стартира, когато навлезе в нервната система. Триптофолът визира биологичния часовник на жертвата.

Пациентите с африканска кома могат ненадейно да заспят денем и да се разсънват през нощта. В късния етап паразитът поврежда мозъка толкоз доста, че хората към този момент не се разсънват и умират в това положение.



Подобни признаци са открити при жителите на село Калачи.

Можете да ходите и да говорите безусловно обикновено за една минута и незабавно да заспите на идната. Може да звучи смешно, само че в действителност е доста рисково. Защото има случаи, когато хората заспиват зад кормилото, пресичайки пътя, плувайки в реката... Жертвите разказват това като необичайно възприятие, като че ли мозъкът им ненадейно се изключва.

Жител на село Калачи си спомня за случая. Едно лято той минал през степта от селото си в Северен Казахстан. Той отишъл в най-близкия град по някои указания, само че по този начин и не дошъл. „ Моят мозък се е изключил “, споделя той. " И от този момент нищо не си припомням. " „ Но това не е единствено сън, а някаква мътност, съпроводена от халюцинации, някакви видения, мозъкът ви не почива. Изглежда спите, само че постоянно сте в схващане.

Няколко души изпитали тези признаци и постоянно заспивали дни и седмици поред. Много сходно на кома. След събуждането хората се почувствали зле, изпитали съмнения в кръвното налягане или други сърдечни проблеми.



Друг гражданин на селото споделя по какъв начин седнал зад компютъра, присъединил се в интернет и... след 30 часа се озовал в болнично легло. Той нямал визия какво се е случило, не помни нищо. „ Имах възприятието, че някой натисна бутон и ме изключи “, споделя той.

Има повече от 200 такива случая.

Стари и млади дами и мъже заспиват. Няма значение дали седят, стоят или се движат. Когато заспят, е невероятно да се разсъни някой от тях. Това необичайно положение може да продължи от няколко часа до няколко дни.

Местните поданици го назовават ​​сънна болест, учените търсят аргументите за това заболяване и в този момент главната причина за това заболяване е изоставена остаряла уранова мина. Радонът е доста рисков за хората.

Сега съвсем всички селяни са изгонени и пристъпите отшумяха, само че не е изключено след няколко години тази зараза да избухне още веднъж.

Източник: pochivka.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР