Местните жители на Единбург живеят в страх от извисяващо се

...
Местните жители на Единбург живеят в страх от извисяващо се
Коментари Харесай

Притеснени жители, живеещи в страх от падане на огромно дърво и смачкване на домовете им

Местните поданици на Единбург живеят в боязън от извисяващо се дърво, което съгласно тях може да падне върху домовете им.

Група разтревожени поданици от северен Единбург, в това число 80-годишният Алекс Дейл, който живее в парцела от 40 години, стартират да се тормозят от високо дърво, надвиснало над задните им градини. Алекс, дружно със съседите Джейсън Хоудън и Рони Гарсън, упорстват Общинският съвет на Единбург да предприеме дейности за унищожаване на дървото Лейланди, преди да се преобърне по време на мощна стихия. Те настояват, че са повдигали този въпрос неведнъж през последните две десетилетия, единствено с цел да бъдат отхвърлени от чиновници на общините, които се базират на здравословното положение на дървото и статута му на място за гнездене.

Алекс поддържа, че дървото съставлява забележителен риск и че може да аргументи съществени вреди на имущество или да нарани някого, в случай че се разбие върху покривите му. „ Дървото е в задната градина на общински парцел и е доста огромен Leylandi “, каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР